. .. .. .. .. .. .
. .

Špargľové balíčky so šunkou - RECEPT 19427

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ID 6057 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Špargľové balíčky so šunkou


[ recept č. 19427 zo dňa  ]


Špargľové balíčky so šunkou


POTREBNÉ PRÍSADY

Spargla (cerstva alebo kvalitna konzervovana), dusena sunka (odporucam bravcovu), maslo, sladka smotana, tvrdy syr - najlepsie gouda, struhanka, cierne korenie, sol, petrzlenova vnat.

POSTUP PRÍPRAVY

Toto jedlo je velmi jednoduche na pripravu a pritom je to delikateska :) Cerstvu sparglu ocistime a v mierne slanej vode s troskou masla uvarime do polomaka. Ak pouzivame konzervovanu, vyberme radsej kvalitnejsiu, ktora nie je prilis makka a nerozpadne sa nam. Vzdy po tri kusky zabalime do platka sunky, takto pripravene balicky poukladame do zapekacej misy vymastenej maslom a vsetko zalejeme sladkou smotanou, ktoru sme osolili a okorenili. Poprasime struhankou a stedro posypeme nahrubo nastruhanou goudou. Zapekame na 200 stupnoch asi 25 minut, podla typu rury. Ako prilohu mame najradsej zemiakove pyre s petrzlenovou vnatou :)
<< Segedínsky guláš zo sójových kociek | Špargľové balíčky so šunkou | Mäsko na horčici >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
hana h. (hankazk) ID 90615 (25.5.2013, 9:11)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia Žilinková (Zofrinka) ID 87602 (12.1.2010, 18:46)
To musí byť mňaminkaaaa!!!!! Ale mne sa nikdy nepodarí kúpiť dobrú šparglu, vždy je drevnatá, aj keď ju dôkladne ošúpem, proste vždy sa dá len vyhrýzť a vyciciať, ale rozkúsať nie!! Asi skúsim s tou sterilizovanou!!!
ODPOVEDAŤ
Lucia J. (lucisek) ID 6057 (30.10.2009, 14:14)
Ldka mas pravdu, najlepsie su samozrejme s cerstvou sparglou :-p
Ale ako rychlovka na veceru potesi aj teraz, s konzervovanou (pl)
ODPOVEDAŤ
Ľudmila H. (ludkah) ID 89302 (30.10.2009, 13:32)
Tak tento recept vyskúšam, ale asi až v čase špargľovej sezóny. Môže to byť dobré. (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu