končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Lenka P. (lensasa) ID 93414 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Falošná treska[ recept č. 19822 zo dňa 8.11.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 3 vajíčka uvarené na tvrdo 1 surová mrkva 2 kyslé uhorky 1 tvaroh (250 g) 1 lyžica vegety 1 lyžica horčice 1 cibula 1 majolka (ja dávam 1/2 majolky a 1/2 kyslej smotany na odľahčenie) soľ na dochutenie POSTUP PRÍPRAVY Uvarené vajíčka,surovú mrkvu,kyslé uhorky nastrúhame na jenmom strúhadle pridáme k tomu tvaroh a dáme do mraznička cca na 3-4 hodiny (najlepšie na noc).Potom to necháme rozmraziť a pridáme vegetu,horčicu,majolku,soľ podľa chuti,cibuľu-najemno nakrájať dobre premiešame a môžeme podávať. |
Jana Z. (gardenlady) ID 216167, mimibazar.sk/gardenlady (18.8.2012, 6:49) | |
NNMNNNMNM VVBV | |
ODPOVEDAŤ |
Ingrid K. (lacušik) ID 119143 (15.1.2010, 20:42) |
robíme aj my, ale pridáme ešte jednu kyslú rybu napr. haringa, s nožíkom ju tak nadrobno naškrábeme nemrazíme |
ODPOVEDAŤ |
jarmila Š. (simco) ID 31747 (19.11.2009, 12:32) |
tiež poznám tento recept a stačí tomu chladnička ale každému čo chutí. Tiež nie som mraziakový typ a z mrazáka nechutí nič tak ako za čerstva , tak neviem, ale môže byť... |
ODPOVEDAŤ |
Sabča Š. (Sabuliatko) ID 113763, mimibazar.sk/Sabuliatko (19.11.2009, 12:16) | |
do mrazaku???? a naco??? hm.... ale hadam je to aj tak dobre, ja to tiez robievam takto, ale dam to iba na par hodin do chladnicky, a zmizne to jak nic.... | |
ODPOVEDAŤ |
Andrea H. (AdaHeis-metráž) ID 99318, mimibazar.sk/adhezv (19.11.2009, 11:54) | |
je to fajnotka ale ja to bežne robím tak že všetko zmiešam,ochutím a dám na pár hodín do chladničky a je to jediteľnééééé...výborné aj pre hostí na misu.... | |
ODPOVEDAŤ |
lucia h. (3bitka) ID 69705 (19.11.2009, 11:16) |
hm zaujímavé povedšinou ked dačo zamrazím a potom rozmarazím, tak to už nemá takú chut ako za čerstva...ale možno na tom dačo bude |
ODPOVEDAŤ |
ivana D. (maab1) ID 3149, mimibazar.sk/maab1 (19.11.2009, 9:47) | |
A kvoli čomu to ide do mrazaku??? | |
ODPOVEDAŤ |
Lenka P. (lensasa) ID 93414 (19.11.2009, 10:42) | |
Robím to takto už dlhé roky,keď som to len všetko zmiešala nemalo to takú dobrú chuť ako keď suroviny premrznú. (jidlo | |
ODPOVEDAŤ |