. .. .. .. .. .. .
. .

Vynikajúúúúúúúúúca torta s čokoládou - RECEPT 2136

Eva Š. (eva333) ID 10128
.
Oblasť: Topoľčany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.1.2007
Naposledy: 13.1.2020 21:18
Aktualizácia: 13.6.2015 10:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 9
RODINNÉ FOTOGRAFIE 237
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 8
RECEPTY 25
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Vynikajúúúúúúúúúca torta s čokoládou


[ recept č. 2136 zo dňa  ]


Vynikajúúúúúúúúúca torta s čokoládou


POTREBNÉ PRÍSADY

na cesto:
4x vajíčka
200g práškového cukru
1x vanilkový cukor
125ml mlieka
125ml oleja
250g hladkej múky
1x kypriaci prášok
štipka soli
1x ozdobné zdobenie tmavé dr. oetker(ako vyzerá nájdete na www.oetker.sk)


na pokvapkanie:
2-3 PL rumu

na plnku:
2x šľahačky v prášku dr. oetker
250 ml studeného mlieka
25-30 g nastrúhanej čokolády

na posypanie:
nastrúhana čokoláda


POSTUP PRÍPRAVY

1.Na prípravu cesta ušľaháme šľahačom penu z vajec, cukru a vanilk. cukru. Mlieko zmiešame s olejom a múku zmiešame s kypr. práškom, soľou a tmavým zdobením. Striedavo v dvoch fázach do peny zapraujeme tekutinu a sypkú zmes ( na 1. stupni šľahača).

2. Hladké cesto vylejeme do tortovej formy (priemer 26 cm) , na dno ktorej sme dali papier na pečenie. Uhladíme a pečieme v rozohriatej rúre.
ELEKTRICKÁ RÚRA 180stupňov
PLYNOVÁ RÚRA 2-3
TEPLOVZDUŠNÁ RÚRA 160 stupňov
čas pečenia: 40-45 minút

3. Upečený korpus necháme 10 minút vo forme chladnúť, nožom oddelíme od okraja formy a necháme úplne vychladnúť. korpus rozrežeme na 2 časti.

4. Náplň pripravíme podľa návodu na obale sušenej šľahačky, ale len s 250 ml studeného
mlieka. Do vyšľahanej šľahačky zľahka vmiešame čokoládu . Prvý diel korpusu položíme na podnos, pokvapkáme rumom a rovnomerne nenesieme polovicu náplne. Zakryjeme druhým dielom korpusu a tortu potrieme zvyšnou náplňou a posypeme čokoládou s pprášovým cukrom. Uložíme asi na cca 3 hodiny do chladu.
<< RECEPTY z www.mimibazar.cz | Vynikajúúúúúúúúúca torta s čokoládou | JABLKOVO ----PUDINGOVÁ ---VÝŽIVA !!!!!!!!!!!!!! >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Maja S. (Suso) ID 39946 (4.4.2008, 18:58)
Fakt dobré |:o)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu