. .. .. .. .. .. .
. .

KALERABOVA_Z GIGANTU***** - RECEPT 23301

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


KALERABOVA_Z GIGANTU*****


[ recept č. 23301 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Gigant-alebo kaleráb-nie je zrebnatý,trocha mrkvy,soľ-vegeta,zeleninový bujon,biele mleté korenie,olej,detská krupica

POSTUP PRÍPRAVY

Na lyžici oleja orestujeme nahrubo postrúhanú mrkvu,pridáme trocha krupice a ešte oprážime.Zalejeme vodou,vložíme hrubé strúhance gigantu,bujon-nemusí byť- a povaríme.Dochutíme soľou,korením a troškou postrúhaného muškatového orieška.Prizdobíme čerstvou petržlenovou vňaťkou.

Je to rýchla a jednoduchá polievka s okami od restovanej mrkvy na tanieri.
Ja takto prifarbujem troškou mrkvy aj mäsové vývary,potom vyzerajú ako BABKINA domáca slepačia .Kaleráb nerozváram.

DOBRU CHUT
<< "Pain au Levain" Bread | KALERABOVA_Z GIGANTU***** | SALGOTARJANSKE REBIERKA Z TRZNICE***** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu