. .. .. .. .. .. .
. .

LIPEN ALEBO PSTRUH*****recept z rybárskych pretekov - RECEPT 23311

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


LIPEN ALEBO PSTRUH*****recept z rybárskych pretekov


[ recept č. 23311 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Pstruh(lipeň) podľa počtu osôb,soľ,vegeta,čierne mleté korenie,červená paprika,rasca,šťava z citrona,olej,polohrúba múka

POSTUP PRÍPRAVY

Očistené celé pstruhy alebo lipne umyjeme ,zvnútra osolíme a vymačkáme citron-dva.Necháme chvíľu postáť.Pár lyžíc múky zmiešame s rascou,soľou,paprikou,vegetou a korením a zvrchu poriadne posýpeme.Pečieme na rozpálenom oleji na pekáči,najprv prudko,potom pomaly dopekáme,môžeme aj prikryť,aby neboli vnútri surové.
Zeleninový šalát k tomu a o obed je postarané.

DOBRU CHUT
<< Zapekaný fenikel s parmezánom | LIPEN ALEBO PSTRUH*****recept z rybárskych pretekov | Valentínska vanilková pannacotta s čučoriedkami a jahodami >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
melania l. (lararuby) ID 130989 (27.5.2010, 6:23)
Sťavu z citrona som si pridala ja (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu