končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | NATIERKA Z UDENEJ RYBY*****[ recept č. 23463 zo dňa 13.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Udená ryba alebo údenáč,maslo,cibuľa,horčica,soľ POSTUP PRÍPRAVY Rybu očistíme od kože a vyberieme kosti.Cisté mäsko z nej rozoberieme na menšie časti.Mäkké maslo vymiešame so soľou a horčicou,pridáme na jemno nasekanú cibuľu a mäso z ryby a premiešame. Odporúčam maslo,nie náhradky masla. K tomu len čierny chrúmkavý chlebík. DOBRU CHUT |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (23.2.2010, 22:52) |
Super papanica poznám |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (24.2.2010, 6:24) | ||
ODPOVEDAŤ |
Lenka L. (Rea666) ID 132298 (23.2.2010, 21:18) | |
udena makrelka v chladnicke ... budeme skusat | |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (23.2.2010, 22:09) | ||
len skúšať? | ||
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (13.2.2010, 22:43) | |
Nestoja z nej kostičky v krku | |
ODPOVEDAŤ |
Lenka L. (Rea666) ID 132298 (13.2.2010, 22:34) | |
ODPOVEDAŤ |