končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kurča v cibuľovej omáčke s bazalkou[ recept č. 23704 zo dňa 19.2.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY °° 1 kurča°° 5 väčších cibúľ°° 1 kocka slepačieho bujónu°° 1PL Solamylu°° soľ°° mleté čierne korenie°° gri lovacie korenie°° bazalka°° olej°° POSTUP PRÍPRAVY - Umyté a osušené kurča pokrájame na menšie porcie, osolíme, okoreníme, posypeme posekanou čerstvou alebo sušenou bazalkou. - V rajnici zohrejeme olej, mäso z obidvoch strán prudko opražíme. - Cibuľu ošúpeme, pokrájeme, pridáme k mäsu, podlejeme vodou, premiešame a zakryté dusíme do mäkka. - Potom mäso vyberieme, do šťavy rozmrvíme bujón a vlejeme Solamyl rozmiešaný v troche vody. Za stáleho miešania varíme do zhustnutia. - Mäso dáme späť do omáčky, už nevaríme. - Vhodné prílohy : ryža, zemiakové krokety. |