. .. .. .. .. .. .
. .

Parížska cibuľová polievka - RECEPT 23881

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 138919 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Parížska cibuľová polievka


[ recept č. 23881 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

cibuľa - podľa množstva, ktoré chceme robiť, mäsový vývar alebo mäsový bujón, bylinky - napr. bazalka, soľ, olej, mleté korenie, chlieb, syr (taký, čo sa ľahko natiera)

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu nakrájeme na prúžky, opražíme na oleji a aj s olejom dáme do hrnca a prilejeme mäsový vývar. Ak ho nemáme, prilejeme vodu s mäsovým bujónom. Pridáme bylinky, soľ, mleté korenie, poprípade trochu cesnaku. Polievku varíme pol hodinu. Popritom nakrájame chleba a urobíme z neho hrianky. Tie potom natrieme syrom. Keď je polievka uvarená naberieme do taniera, alebo misky, potom vložíme hrianku so syrom a dáme na 30 sekúnd zohriať do mikrovlnky, aby sa syr trochu roztopil. A podávame!
<< Cesnaková pomazánka | Parížska cibuľová polievka | Cuketový koláč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu