. .. .. .. .. .. .
. .

PORKOVY KREM***** - RECEPT 24101

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


PORKOVY KREM*****


[ recept č. 24101 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Por,zemiaky,zeleninový bujon,smotana na varenie alebo šľahačka,soľ,voda,

POSTUP PRÍPRAVY

Por očistíme,kúsok bielej časti dáme bokom a ostatok nakrájame na kolieska.Podlejeme vodou.Dáme variť spolu s 2-3 ošúpanými zemiakmi,ktoré sme pokrájali na drobno.Pridáme bujon a varíme.Uvarené rozmixujeme,pridáme smotanu a necháme prevrieť.Ak je treba,osolíme.Podávame s opečenou bagetkou a krúžkami poru,ktoré sme na tenko nakrájali z bielej časti.

DOBRU CHUT
<< svadobná | PORKOVY KREM***** | Košík >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Veronika F. (Beautiful woman) ID 93482 (16.7.2010, 12:55)
Polievku som vcera robila, akurat miesto zeleninoveho bujonu som dala slepaci a bola dobra (Y) :-)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (18.7.2010, 17:25)
To som rada,že chutila,slepačí bujon nemal čo pokaziť (F) (F) (F) (K) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu