. .. .. .. .. .. .
. .

Pripečení slimáci - RECEPT 24859

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 139136 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Pripečení slimáci


[ recept č. 24859 zo dňa  ]


Pripečení slimáci


POTREBNÉ PRÍSADY

600 g kuracie prsia, 5 strúčkov cesnaku, 5 - 6 plátkov Schwarzwaldskej šunky (alebo oravskej slaniny), vegeta, 1 rajčina, 1 paprika, 2 plátky ementálu, 2 PL olej, 1 PL worchester, petržlenová vňať

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na tenké rezne a tie potom ešte po dĺžke na polovicu, aby sme mali pásy na slimáky. Rovnako pokrájame šunku po dĺžke na polovicu a syr na tretiny. Všetku zeleninu nakrájame na drobno alebo nastrúhame. Na plátok mäsa dávame trochu vegety (máličko alebo vôbec, šunka je slaná), petržlenovú vňať, trochu z každej zeleniny, syr, šunku a stočíme "na slimáka" a spojíme špáradlom.
Zostanuvšiu zeleninu premiešame s troškou oleja a worchesterovou omáčkou. Slimáky poukladáme na plech, lyžičkou na ne povkladáme zvyšok zeleniny a upečieme do chrumkava. Podávame so zemiakovou kašou a akýmkoľvek zeleninovým šalátom. Dobrú chuť.
<< moja futbalová | Pripečení slimáci | káčatká >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
kristína s. (nigina) ID 32120 (21.4.2010, 20:05)
Značím si toto (Y) vyzerá to super dobrota, aj keď teda babračka. Zrejme si to nerobila v rúre, však? Súdim podľa plechu... Dík za nápad (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (22.3.2010, 18:00)
Matka dobrota velika,ja mam u seba niečo podobne ale so šampionovou omačkou (jidlo) (jidlo) (jidlo) dala by som si, len babračka je to ,-)
ODPOVEDAŤ
Martina O. (jody) ID 139136 (23.3.2010, 17:19)
Veru babračka, hlavne s porovnaním ako sa to rýchlo zožerie... ,-)
Ale niekedy je chuť aj na babračku a keď to vyjde, potom sa teším ako malé decko, keď sa mu podarí nejaký novotvar v piesku... ^o)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (22.3.2010, 10:36)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina O. (jody) ID 139136 (22.3.2010, 17:38)
(jidlo)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu