Eva K. (Kukina69) ID 92534 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
Cannelloni so špenátom a ricotou
[ recept č. 25582 zo dňa 7.4.2010 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
Cestoviny Cannellony,špenát,ricota,bešamelová omáčka,parmezán |
| Eva K. (Kukina69) ID 92534 (13.4.2010, 12:35) |
Ivonka....diky....do plnky ani ja nedávam múku. bešamel máme radi aj keď občas spravím pre obmenu aj s rajčinovou omáčkou miesto bešamelu a plnku tiež obmieňam podľa chuti |
ODPOVEDAŤ |
| Janka P. (KitchenSlave) ID 76445 (13.4.2010, 10:34) |
vypadajú lákavo,ja ich tiež robím ako písala Ivonka bez múky a navrch dávam konzervu rajčín,dík za pripomenutie,musím znova urobiť |
ODPOVEDAŤ |
| Ivona S. (Clairinka) ID 63368 (13.4.2010, 10:27) |
Evka, cannelloni bezne robievam, najradsej so smotanovo-spenatovou plnkou, akurat ja sa vyhybam besamelu - dam radsej hustejsie spenat a nastruhany syr a nevytecie mi to, skuste aj vy . Este navrch davam taku paradajkovu omacku. Inspirovali ste ma prave teraz, skusim spravit este dnes na veceru |
ODPOVEDAŤ |