končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
SLADKÉ JEDLÁ |
Simona H. (ritta) ID 8902 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Rezancový nákyp s tvarohom a jahôdkami[ recept č. 26803 zo dňa 9.5.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 300 g cestovín, najlepšie širších rezancov, 250 g tvarohu, 2 vanilkové cukry (ak máte radi sladšie, ešte jeden pridajte), 2 vajcia, zavárané jahody, 1 lyžička škorice, maslo a strúhanka na vysypanie formy POSTUP PRÍPRAVY Bielky oddelíme od žĺtkov. Žĺtka vymiešame s tvarohom, vanilkovým cukrom a škoricou a pridáme jahody. Premiešame spolu s uvarenými rezancami. Pripravíme vymastenú a strúhankou vysypanú formu a nalejeme do nej tvarohovo-rezancovú zmes. Vo vyhriatej rúre zapekáme asi 20 minút pri 180 stupňoch. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Keď je nákyp upečený, rozotrieme naň vyšľahané bielky. Ešte ďalších 10 min. zapekáme. Ozdobíme podľa fantázie, šľahačkou, čerstvým ovocím alebo čokoládovou polevou. |
Alena K. (alenie3) ID 135571 (9.5.2010, 18:46) | |
super urcite vyskusam milujem taketo jedla | |
ODPOVEDAŤ |