. .. .. .. .. .. .
. .

Nátierka z tuniaka - RECEPT 27040

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 148612 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Nátierka z tuniaka


[ recept č. 27040 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

1 konzerva tuniaka, 3 mladé cibuľky, 200 g rastlinného masla, 2 natvrdo uvarené vajcia, 1 lyžica horčice, 1 lyžica hustej smotany, soľ, citrónová šťava

POSTUP PRÍPRAVY

1. Do vhodnej misky na prípravu nátierky vložíme tuniaka. Pridáme nadrobno posekané mladé cibuľky, rastlinné maslo, postrúhané natvrdo uvarené vajcia, horčicu, hustú smotanu, soľ podľa potreby a podľa vlastnej chuti citrónovú šťavu. Všetko dobre premiešame.
2. Natierame na chlieb, pečivo.
<< Mrkvová polievka zahustená rozšľahanými vajciami | Nátierka z tuniaka | Vaječná nátierka s tvrdým syrom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu