končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
HOVÄDZIE MÄSO |
Romana N. (NRomana) ID 3383 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov) Mäsko v perinke :)[ recept č. 2731 zo dňa 5.11.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso, struhanka, vajicka, sol, cierne korenie, vegeta, cibula, cesnak, olej POSTUP PRÍPRAVY jednoduchy a chutny receptik OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (27.7.2014, 7:50) |
ODPOVEDAŤ |
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (27.7.2014, 7:21) | |
ODPOVEDAŤ |
Halina M. (anilah) ID 93483 (26.7.2014, 20:14) | |
ODPOVEDAŤ |
Tatiana B. (tanika) ID 9260, mimibazar.sk/tanika (12.8.2012, 14:06) | |
vynikajúce | |
ODPOVEDAŤ |
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (3.7.2012, 23:59) |
ODPOVEDAŤ |
kristína s. (nigina) ID 32120 (16.4.2010, 15:27) | |
Ja to tiež robievam, ale mäso vyklepávam v strúhanke (dám do mikrot.sáčka spolu so strúhankou). Cibule dávam aj dve veľké a bujón alebo vývar. Robila som to aj v tlakáči a to je potom oveľa rýchlejšie. Môj muž to má radšej z tlakáča, vraj je to šťavnatejšie. A robievam to aj z bravčového alebo kuracieho mäsa. Dobrá papena | |
ODPOVEDAŤ |
Erika S. (Erika121160) ID 132795 (16.4.2010, 15:11) |
Ja robievam toto mäso už veľmi dávno, strúhanku do mäsa vklepem a cibuľku na tom výpeku udusím do sklovita a dávam ju na mäso, keď je už v pekáči. Podlejem vodou a dám dusiť na 150 - 180 st. C na 1,5 - 2 hod. Cesnak nedávam. Super je to s ryžou. |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana M. (cuckaa) ID 11601 (16.4.2010, 14:26) |
ahojte,zajtra sa chystám robiť toto mäsko,len sa chcem spýtať či sa nemusí vôbec vyklepávať a tiež či do tej vody na podliatie stačí dať len vegetu,alebo to mám ešte niečím ochutiť?Ďakujem za radu.papa |
ODPOVEDAŤ |
kucharkacukrarka c. (kuchcuk) ID 96842 (20.1.2010, 13:35) |
je to fakt dobre odporucam ..no proste fantastikuš |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (28.6.2009, 22:01) | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana Ď. (plotas) ID 95692 (28.6.2009, 21:49) |
ahoj Romanka no my sme to vyskúšali dnes v tom tlakovom hrnci ale nejak sa nám to nepodarilo asi sme dali veľa vody...myslím že keby sme to robili v pekáči tak by to bolo lepšie...tak ak nabudúce budem robiť tento recept tak určite len v pekáči a potom to bude |
ODPOVEDAŤ |
Erika O. (erika10) ID 40452, mimibazar.sk/erika10 (27.3.2009, 19:26) | |
Prudko jedlé | |
ODPOVEDAŤ |
Ivana R. (Iv007) ID 52584 (20.1.2009, 22:08) |
ODPOVEDAŤ |
silvia l. (sssilvia) ID 55672, mimibazar.sk/sssilvia (28.11.2008, 10:44) | |
no tak toto je super mnamka ked sa do nej pustil, musela som mu zobrat pekáč, nech si nechá niečo aj na zajtra že ja varit každý den nebudem a dnes ju idem varit zas tak už viem, že večer zožnem úspech | |
ODPOVEDAŤ |
Romana N. (NRomana) ID 3383, mimibazar.sk/nromana (12.12.2008, 10:04) | ||
ODPOVEDAŤ |
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (7.6.2008, 13:29) | |
hladam super receptik na zajtrajšii obedik ale asi budem robit MASKO V PERINKE hadam to bude super | |
ODPOVEDAŤ |
Dana R. (Danka.R) ID 24111, mimibazar.sk/dankar (22.5.2008, 13:36) | |
Ja toto robím z bravčového mäska, ale nepodlievam vodou, ale bujónom, ktorý ochutím lyžicou kečupu, horčice a pridávam ešte 1-2 pretlačené strúčiky cesnaku. Je to vynikajúce. Mali sme to v sobotu na obed, len sa tak za mäskom zaprášilo. | |
ODPOVEDAŤ |
Romana N. (NRomana) ID 3383, mimibazar.sk/nromana (23.5.2008, 22:04) | ||
Dik za tip, vyskusam.. | ||
ODPOVEDAŤ |
Andrea K. (samajka) ID 19838, mimibazar.sk/samajka (22.5.2008, 13:16) | |
dnes sme to urobili na obed bolo to výýýýýýýbornéééééé všetci sme si pochutnali | |
ODPOVEDAŤ |
Petra Z. (Petra3) ID 18029, mimibazar.sk/petra3 (2.1.2008, 12:36) |
Tak toto sme vyskúšali a chutilo nám všetkým! |
ODPOVEDAŤ |
Romana N. (NRomana) ID 3383, mimibazar.sk/nromana (3.1.2008, 17:31) | ||
To som rada... | ||
ODPOVEDAŤ |
Alexandra V. (Saha) ID 521, mimibazar.sk/saha (6.11.2007, 18:19) | |
Vyborny receptik Ja tam davam veeela veeela cibule...je to mnamky | |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (5.11.2007, 19:33) | |
no ale toto nie je cely recept......ci sa pozeram este skoro a fotky sa vkladaju? .Ja tento receptik davno poznam a chuti to aj mojmu muzickovi!.Odporucam dat do tlakoveho hrnca,mate to za 30 minut.A dobre je aj takto urobit hoci kuracie prsicka,kto ich nema rad len preto,ze sa mu zdaju suche | |
ODPOVEDAŤ |
Romana N. (NRomana) ID 3383, mimibazar.sk/nromana (5.11.2007, 19:35) | ||
No to som len vkladala, si rychla, ano moze to ist aj do tlakoveho hrnca, robi to tak aj moja stara mama. | ||
ODPOVEDAŤ |