. .. .. .. .. .. .
. .

Laskonky s kokosom - RECEPT 2755

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

VIANOČNÉ CUKROVINKY

ID 760 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)


Laskonky s kokosom


[ recept č. 2755 zo dňa  ]


Laskonky s kokosom


POTREBNÉ PRÍSADY

225g kryštál cukor, 65g práškový cukor, 110g bielkov ( 3 malé alebo 2 veľké vajíčka), 140g kokosu, voda na varenie cukru**** PLNKA: 500ml mlieka, 120g kryštál cukor, 1,5 vanilkového pudungu, 250g masla, kakao

POSTUP PRÍPRAVY

1. Bielka vyšľaháme s 1/3 kryštál cukru na tuhý sneh.
2. Zvyšný cukor uvaríme s vodou na...bublinu ...sirup :)
3. Sirup vlievame postupne do bielkov a dôkladne šľaháme.
4. Pridáme práškový cukor s kokosom.
5. Plech vyložíme papierom a lyžičkou tvoríme malé kopčeky, ktoré rozotrieme do hladkých placiek.
6. Sušíme pri 110st asi 30 min.
7. Na plnku si uvaríme puding s cukrom a po vychladnutí do neho vmiešame maslo a kakao.
<< Orechovníčky | Laskonky s kokosom | Vanilkové banániky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa K. (Muriel293) ID 70594 (12.12.2013, 23:36)
žienky aké množstvo už hotových z tohoto cca vyjde? dík
ODPOVEDAŤ
Katka L. (katka62) ID 42579 (9.12.2010, 9:10)
(banky) (banky) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Ivana S. (Ikala) ID 7413 (9.11.2007, 15:06)
Dali by sa tie snehove placky upiect skor a plnit az o 2 tyzdne? Keby som ich k vianociam piekla, tak si sa tak vopred nepokazia?
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (9.11.2007, 15:16)
Myslím si, ze ano, ved sa to susi a nie je tam nic take, co by podliehalo pokazeniu...tak len dobre uskladnit a je to ok :-) (L) (F)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (9.11.2007, 14:17)
baby nasla som vam e-shop kde maju formy na laskonky :-$

http://www.cukrarskepomocky.sk/eshop/cat-2/

polozka 465. Šablóna laskonková 35x50mm

a polozka 467. Šablóna laskonková 60x80mm

lepsie to sem prekopirovat neviem
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (9.11.2007, 14:22)
parada...si super... (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (9.11.2007, 15:07)
:-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Daniela M. (Danuska55) ID 2483, mimibazar.sk/danuska55 (7.11.2007, 23:00)
^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o)
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (sizana) ID 2289, mimibazar.sk/sizana (7.11.2007, 21:40)
Slavenka, predne takéto milujem (zajic) (zajic) (zajic) (hello) Len nikde som ich už dávno nevidela, vždy majú vo vnútri čudnú plnku :^) Tak som sa nabaštila aspoň vizuálne :-D (H)
ODPOVEDAŤ
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (7.11.2007, 12:33)
Hurá laskonky.. (clamp) Dievčatá, ktoré ich bežne robievate, prosím.. ako sa dajú pekne urobiť tie placky.. ja som to ešte nerobila, ale sa teším, že to vyskúšam.. len sa bojím ako dopadnú placičky :-$.. a to si o sebe myslím, že nie som nijaká začiatočníčka.. :-D
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (7.11.2007, 12:46)
Kristinka, ja som este nerobila...len sa chystam...ale vraj na to je nejaka forma....potesim sa vasim radam...recept som nasla, ale formy este nie (hello) :-$
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata74) ID 9033 (7.11.2007, 13:46)
Slavka mne tie formy, je to vlastne sablona cez ktoru sa rozotiera cesto kupila mama v domacich potrebach, ale v BA. Ja som mala problem v peceni korpusy mi ostali nizke nie take pekne ako na obrazku +o(
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (7.11.2007, 13:48)
Martinka, na to vraj treba dať do rury hrncek s vodou....aby tam bolo dostatok vlhka.... tak radia v knihe... a tie sablony si musim pozriet :-) vdaka za tip :-) (L) [A]
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata74) ID 9033 (7.11.2007, 13:57)
tak to pocujem prvy krat a kde mam ten hrncek dat? len polozit na mriezku pri plech *-) urcite to vyskusam a vdaka za radu (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (7.11.2007, 14:03)
ale ked sa tak nad tym zamyslam.....???tak to sa ma susit???? Tak to by zvlhlo...asi som to zle pochopila....je to tu pri recepte....ale urcite to plati len pre odpalovane cesto a pre linecke...No nie???? Somarina je zvhčovať, ked chceme susit??? *-) *-) *-) 8-| 8-| Podla mna, ked chces, zby to bolo vysoke, musí to byt riadna pena...teda super vyšľahané ... :-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata74) ID 9033 (7.11.2007, 14:15)
asi mas pravdu Slavka.....tiez som si neni ista na akej teplote to najlepsie piect co bol recept pribaleny ku sablone bolo pisane susit pri 50 stupnov, ale v cukrarskej technologii je piect pri 160 stupnov 30 min. ja uz som z toho jelen.... +o( asi pockam az ich budes robit ty :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (8.11.2007, 11:24)
;-)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (8.11.2007, 13:04)
8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu