. .. .. .. .. .. .
. .

Delikátne fusilli a la Italia:-) - RECEPT 27967

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 49837 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Delikátne fusilli a la Italia:-)


[ recept č. 27967 zo dňa  ]


Delikátne fusilli a la Italia:-)


POTREBNÉ PRÍSADY

Fusilli alebo vretienka, špenát čerstvý alebo mrazené špenátové listy, slanina, cibuľa, farebná paprika, cesnak, čili papričky, soľ, mčk, olivový olej. Množstvo je dané podľa počtu stravníkov :o)

POSTUP PRÍPRAVY

Krásne letné papaníčko, ktoré máte za pár minút na tanieri - prekvapí Vás výnimočná chuť!!! Je to receptík z jednej staršej medzinárodnej kuchárky, ktorý som si jemne upravila a stojí to za to.
Je to jednoduché - kuk:-)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Cestoviny sú uvarené al dente:-) a tu sú ostatné ingrediencie - ja som pre 2 osoby použila jednu veľkú cibuľu, dve kocky mrazeného listového špenátu Bonduelle 200 g, cca 80 g slaniny, pol žltej a pol červenej papriky, 2 strúčiky cesnaku, 2 čilli papričky -zbavené semienok, 4 pol. lyž. olivového oleja, soľ, mčk. Všetko pokrájané na rezančeky.
Na rozohriaty olivový olej dáme cibuľu a za minútku aj slaninku, 2 -3 minútky orestujeme:-)
pridáme papriku, nakrájané a odsemienkované čili papričky a opať restujeme 2 -3 minútky - zelenika má byť chrumkavá:-)
nakoniec pridáme špenát - ja som ho predtým rozmrazila a jemne vytlačila prebytočnú vodu. Miešame - opekáme - zase len chvíľku:-) Na záver pretlačíme cesnak, osolíme, okoreníme a odstavíme.
premiešame s cestovinkami a servírujeme. Je dôležité, aby to boli fusilli - vretienka, lebo všetky suroviny máme nakrájané na rezančeky a tie sa nám majú krásne omotkávať okolo vrtuliek:-), keďže tu nie je klasická omáčka. Prajem dobrú chuť!!!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< biela fondánová s kvietkami | Delikátne fusilli a la Italia:-) | KORYTNAČKA / z mletého mäsa / ♥ ♥ ♥ >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.6.2010, 21:49)
(Y) tak toto si zarucene spraviiiim....take ja velmi rada :-p dakujem za paradnu inspiraciu
ODPOVEDAŤ
Miroslava B. (mbroska) ID 49837, mimibazar.sk/mbroska (7.6.2010, 22:36)
Ďakujem Janik (F). Ja som mala dnes špenát až za ušami, také to bolo dobréé ,-). A aj (cinky) bol nadmieru spokojný (Y). Určite vyskúšaj (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu