. .. .. .. .. .. .
. .

Vyprážaný tofu rezeň so zeleninovým bulgurom - RECEPT 29131

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 150041 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Vyprážaný tofu rezeň so zeleninovým bulgurom


[ recept č. 29131 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Vyprážaný tofu rezeň so zeleninovým bulgurom


POTREBNÉ PRÍSADY

1 ks. údené tofu, 1 ks. väčšej mrkvy, 50 g. špaldovej pšenice (najlepšie sú nelúpané zrná aj s otrubami), 50 g. ražné zrná, 30g. ovsené zrná, 30 g. pohanky,1 ks. údené tofu, 1 ks, mrkvy, jedno vajce, bazalka, oregáno, kari, rímsky kmín, biovegeta, soľ. 1 hrnček bulguru, 1 hrnček vriacej vody, 1 ks. biobujón, 1 ks malej cibule, malú mrkvu, malú pertružku, malú červenú papriku, 50g. hrášku, 50g. zelenej fazulky (zelenina može byť aj mrazená), vegeta, bazalka, zelenú petržlenovú vňať, kari, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

rezeň: Zrná pomelieme na hrubú múku, mlieť môžeme spoločne všetky zrná, potom v mixéri rozmixujeme tofu s mrkvou a vajcom,pridáme pomleté zrná a koreniny a rozmixujeme na homogénnu masu s ktorej naberáme lyžicou dávky aké sú veľkosťou vhodné pre nás a na rozpalenom oleji vyformujeme rezeň a vypražime s oboch strán do zlatova.
bulgur: Bulgur vysypeme do väčšej misy a zalejeme ho vriacou vodou v ktorej sme rozotreli bujón.
20 minút necháme odstáť aby napuchol a nabral vodu do seba , zatial pripravíme zeleninu
- na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibulku, pridáme zeleninu a koreniny a krátko porestujeme aby nebola zelenina mäkká ale aby bola chrumkavá, zmiešame s bulgurom a so zelenou petržlenovou vňaťou a podávame s rezňom
príprava všetkých ingrediencií trvá asi 1 hodinu ale pokial chcete urýchliť a nemáte čas, tak zrná môžu byť už namleté a odložené v dobre uzatvorenej sklenici, tým si ušetríte minimálne 20 minút
<< Třešňový dort s bílou čokoládou | Vyprážaný tofu rezeň so zeleninovým bulgurom | Ježko >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu