končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Kuracie prsia zapečené v dijonskej horčici[ recept č. 29788 zo dňa 25.7.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 kusy kuracich prsicok, mne z nich vyslo zhruba 13 väcsich reznov, 4 vajicka, struhanka, 500 ml vody, 100 ml oleja, 4 pl. dijonskej horcice, 4 pl. kecupu, kto chce moze aj vegetu, POSTUP PRÍPRAVY Tento recept je tu v roznych obmenach a nazvoch , vyskusala som viacere a pozliepala z toho takyto sposob pripravy, ktory nasej rodine vyhovuje najviac. Takze, do reznov si vklepeme struhanku, kazdy z nich obalime vo vajicku a vysmazime. Poukladame do zapekacej misky. Dalej si pripravime zalievku- poriadne zmiesame horcicu, najlepsia je dijonska pripadne francuzska , kecup, olej pripadne vegetu podla chuti s pripravenou vodou. Tuto zmes vylejeme do kastrolika a nechame prejst bodom varu. Nasledne vylejeme na vysmazene rezne. Zakryjeme alobalom a pecieme vo vyhriatej rure na 200 stupnov 40 minut a dalsich 15 min zapecieme bez alobalu. |
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (8.9.2012, 11:27) |
tENTO RECEPTIK ROBIEVAM PRAVIDELNE,SUPER OBED NA NEDELU ZAJTRAJSIU. |
ODPOVEDAŤ |