končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
PREDJEDLÁ |
Eva J. (EBJ) ID 142116 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ciabatta - talianske pečivo[ recept č. 31212 zo dňa 4.9.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY polotovar - múka na ciabattu, voda, olej POSTUP PRÍPRAVY Skúšala som ciabattu z polotovaru a vydarila sa. Jediný problém je, že v postupe na obale nie je spomenutý olej, ale keď som si vrecúško obzrela poriadne, bolo tam na vrchu pod názvom "stačí doplniť vodu a olej". Ja som ich vtedy už mala v rúre, takže... ale zrejme trochu olivového oleja do ciabatty patrí. Napriek tomu boli aj tie moje chutné, spravila som také bochníčky, ktoré som krájala ako sendvič a spravila z nich obložené chlebíčky. Mám aj iný recept na ciabattu, keď vyskúšam, porovnám a napíšem. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |