. .. .. .. .. .. .
. .

Jednoduché francúzske zemiaky - RECEPT 3145

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 25584 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Jednoduché francúzske zemiaky


[ recept č. 3145 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, obyčajné párky, maslo, 1/2 l mlieka, 4 vajíčka, soľ, korenie, vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

Zapekaciu misu vymastíme olejom. Ošúpané surové zemiaky nakrájame na kolieska, dáme na dno zapekacej misy, osolíme, okoreníme, na ne uložíme obyčajné párky nakrájané na kocky, potom dáme zasa zemiaky, osolíme a okoreníme. Navrch dáme aspoň na 4 miesta plátky masla a dáme piecť do vyhriatej trúby. Keď vrch zružovie a zemiaky sú takmer mäkké, zalejeme ich asi 1/2 l mlieka, v ktorom sme rozhabarkovali 4 vajcia, trošku soli a vegety a necháme ešte zapiecť do ružova.
<< Ligotavé ozdoby | Jednoduché francúzske zemiaky | Strúhanková omeleta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu