končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Zuzana P. (fialetta) ID 142286 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) °°°Anglický koláč°°°[ recept č. 32201 zo dňa 29.9.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ***Recept je z časopisu Dobré jedlo, je vynikajúci *** 3 vajcia, 200g práškového cukru, 2 lyžičky vanilkového cukru, 200ml oleja, 150g najemno postrúhanej mrkvy, 150g kompótového ananásu, 100ml ananásovej šťavy, 250g hladkej múky, 150g celozrnnej múky, 3 lyžičky škoricového cukru, 2 lyžičky sódy bikarbóny, 100g posekaných orechov, soľ, práškový cukor na posypanie POSTUP PRÍPRAVY 1. Vajcia s práškovým a vanilínovým cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme olej, očistenú a postrúhanú mrkvu, nadrobno pokrájaný ananás a ananásovú šťavu. 2. Preosiatu hladkú múku zmiešame s celozrnnou múkou, so škoricovým cukrom, sódou bikarbónou, soľou, s orechmi a premiešame. Sypkú zmes pridáme k vyšľahaným vajciam s mrkvou a ananásom a premiešame. 3. Cesto rovnomerne rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme 15 až 20 minút pri teplote 175 °C. Koláč po vychladnutí nakrájame a posypeme práškovým cukrom. |
Ľubica H. (lubkaaado) ID 43799 (29.9.2010, 9:54) |
Ahoj Zuzka, chcela by som spýtať, čím by som mohla nahradiť celozrnú múku? |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana P. (fialetta) ID 142286 (29.9.2010, 16:02) | ||
No to veru neviem,ale myslím si že by sa nič nestalo,keby si dala len hladkú múku.Určite bude aj tak výborný!!! | ||
ODPOVEDAŤ |
Lucia J. (lucisek) ID 6057, mimibazar.sk/lucisek (29.9.2010, 8:56) | |
Toto pekavam uz roky. Je fakt vynikajuci, len dumam, preco ho v tom casopise nazvali anglicky Inak, na zaver neposypam praskovym cukrom (to mi pride fadne a zbytocne sladke), ale natriem nan tvaroh vymiesany s vanilkovym cukrom a citronom. Mnam. |
|
ODPOVEDAŤ |