končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
DIETY |
Jana P. (pal) ID 17273 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) DELENÁ STRAVA SPLK - Baklažánová nátierka - rastlinná skupina[ recept č. 36075 zo dňa 4.1.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 ks baklažán 1 väčšia cibuľa olivový olej majonéza soľ, mleté čierne korenie,citrónová šťava POSTUP PRÍPRAVY Baklažán ošúpeme, nakrájame na krúžky, osolíme a necháme vypotiť 20 minút. Medzitým si usmažíme na kocky nakrájanú cibuľku na olivovom oleji, pridáme osušený nakrájaný na kocky baklažán a približne za stáleho miešania opekáme 10 minút. Necháme vychladnúť a ponorným mixérom rozmixuje na hladkú hmotu, do ktorej pridáme za 2 - 3 PL majonézy, soľ, mleté čierne korenie a citrónovú šťavu podľa chuti. Podávame na opečených toustíkoch s čerstvou paprikou (nalepšia je červená) alebo paradajkou |
Anna T. (babuš) ID 7831, mimibazar.sk/caldera (1.7.2011, 16:03) | |
robievam bez majonézy a cibule, čisto baklažán, pochutiny a olivový olej, veľa cesnaku...super dobrota prvý raz som ju jedla v grécku a nevedela som sa jej dojesť | |
ODPOVEDAŤ |