. .. .. .. .. .. .
. .

Delená strava SPLK - Gaštanové nepečené guľky v marcipáne (rastlinná skupina) - RECEPT 37866

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DIETY

ID 17273 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Delená strava SPLK - Gaštanové nepečené guľky v marcipáne (rastlinná skupina)


[ recept č. 37866 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 balíček sušienok (diacoco, bio keksíky kakaovo-kokosové alebo najlepšie urobené doma) 1/2 gaštanové pyré (nastrúhame) 1-2P kávy (tekutina) marcipánová hmota kakao

POSTUP PRÍPRAVY

Sušienky pomelieme na jemno, pridáme gaštanové pyré a kávu tak, aby hmota držala spolu a dali sa s nej robiť guľky. Marcipán si odoberáme po kúskoch, vyvaľkáme medzi potravin.fóliou a obalíme guľku, ktorú následne vyváľame v kakau a dáme do košíčka (môžeme hneď konzumovať)
<< Delená strava SPLK - Mrkvová torta (živočíšna skupina) | Delená strava SPLK - Gaštanové nepečené guľky v marcipáne (rastlinná skupina) | Bomba zelerova natierka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Erika O. (retro) ID 14453, mimibazar.sk/erinao (18.11.2011, 8:13)
prečo máš tieto skvelé recepty v delenej ? našla som náhodne ,som sa preklikala a pozerám,že každý recept je (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana P. (pal) ID 17273 (21.11.2011, 12:32)
Erika, ďakujem za pochvalu, sú tam hlavne pretože, kto sa stravuje podľa delenej stravy Lenky Kořínkovej, určite si príde na svoje. Sú to väčšinou recepty, ktoré sú upravené na spôsob delenej stravy. Všetky robievam, avšak na niektoré výrobky (napr. karob, soj.mlieko, špaldová múka,...) si je potrebné zvyknúť, pretože nie každému chutia.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu