. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracie rissoles so slaninkou a bylinkami - RECEPT 38536

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 53992 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Kuracie rissoles so slaninkou a bylinkami


[ recept č. 38536 zo dňa  ]


Kuracie rissoles so slaninkou a bylinkami


POTREBNÉ PRÍSADY

Rissoles : 500 g kuracie mäso mleté * 1 vajce * 1 stručik cesnaku * čerstvá struhanka z 1 rožka * 1 PL pažítka jemne posekaná * 1 PL bazalka jemne nasekaná * 2 PL petržl.vnat nasekana * plátky slaninky prerastenej * soľ * ml.čierne korenie * Na potretie: * kečup * trochu hned.cukru * trochu horčice * čili omáčka * gril.korenie * Špenát: sekaný mrazený alebo čerstvý špenat (nie pretlak ) * trochu masla * cesnak podla chuti * citronová štava * sol * ml.čierne korenie * kápia

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso si môžete pripravit a napacovat den vopred a na druhý den máte obed za 15 minut komplet hotový :-))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Kuracie mäso pomelieme .
Z čerstvého rožka si urobíme strúhanku.
Všetky ingrediencie pridame ku mäsu a dobre vymiešame.Dochutte si podla seba ,pozor na sol,lebo slaninka je dost slana.
Rukami vytvoríme malé gulky ,ktoré obalíme platkom slaniny.
Opražíme na prudkom ohni, kým nie je slaninka chrumkavá-také 2-3 minutky.Medzitým si zapnite rúru na 180 st.
Opražené naukladáme na plech ,potrieme omáčkou a pečieme na 180 st asi 10 minut.
Omáčku na potretie vymiešame a dochutíme .
Špenát podusíme na masle,osolíme ,okoreníme ,pridame citr.štavu a cesnak.Kapiu nakrajame a primiešame ku špenátu.Môžete použit aj grilovanu a ošúpanú červ.papriku.
Ešte chcem povedat ,že je to dobré aj za studena :-))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kurací segedínsky guláš | Kuracie rissoles so slaninkou a bylinkami | koňská hlava >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Darina B. (danda3) ID 104195 (28.3.2011, 21:07)
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=789116 Martuška vyskúšané, sú vynikajúce, ani som ich neopekala na panvici, hneď som ich šupla na plech a špenát som urobiť nestihla, ale pochutili sme si aj tak, určite som ich nerobila naposledy. Ďakujem za super recept! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) :-)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (29.3.2011, 9:16)
dakujem Darinka ,som rada že vam chutilo (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (24.3.2011, 21:57)
Tak toto rozhodne vyskúšam už v nedeľu, vyzerá to super!!! (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.3.2011, 8:09)
Darinka budem rada a budem držat palčeky aby vam chutilo (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (24.3.2011, 21:57)
mňam, aká fotogenická dobrota (zajic) (Y) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.3.2011, 8:08)
pekne sa to tvári ,však ? (Y) (Y) (Y) ale aj dobre to bolo (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (23.3.2011, 21:22)
Martuška, krásne načančané ako všetky Tvoje dielka (Y) (Y) (Y) (Y) skvelá kombinácia chutí... to musí byť naozaj výborné jedlo... mňam (clamp) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.3.2011, 8:07)
Evka nám to velmi chutilo ,dufam že bude aj ostatným (L) (L) (L) dakujem ti |:o)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (23.3.2011, 20:20)
Ako vždy, nádhera a určite nielen pre oko, ale aj pre bruško
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.3.2011, 8:06)
Máš pravdu Ivka (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (23.3.2011, 16:35)
ingrediencie a samotný styling na tanieri vravia za všetko (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (25.3.2011, 8:06)
dakujem Jani (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (23.3.2011, 14:21)
perfektneeeee a ten spenatik..... hmmmm..... prosim ta a kde si ho kupila.... ja ho neviem zohnat.... teda predpokladam ze su to teda boli cerstve baby listy....
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (23.3.2011, 14:24)
Veronika musím ta sklamat ,neboli.Sem -tam kupim v Kauflande čerstvý ale pre takéto prípady mám v mrazničke aj sekaný špenát (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (23.3.2011, 21:53)
tak ja nechapem kde na toto chodia v tej telke.... aj ten baby hrasok by som chcela a nikde ho nemaju... nňlen normalny.... ale mas to krasne spravene.....
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (zhraskova) ID 149855 (23.3.2011, 13:31)
Vyzerajú úžasne chutne ^o) Receptík si vytlačím a určite vyskúšam (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (23.3.2011, 14:22)
budem rada Zuzi (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu