. .. .. .. .. .. .
. .

REZNE NAOPAK - RECEPT 3924

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 24668 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


REZNE NAOPAK


[ recept č. 3924 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové maso, soľ, peper, strúhanka, vajce, olej, cibuľa, slanina, voda, kečup, horčica, wolčester omáčka, sójova omáčka, vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

Rezne vyklepať, osoliť, okoreniť, obaliť v struhanke, vajci a prudko opiecť, poukladať vedľa seba, medzi to dáme cibuľu a slaninu pokrájanú na plátky. Vo fľaši rozmixovať vodu, wolčester omáčku, sójovú omáčku, kečup, horčicu a vegetu - poliať rezne, aby boli zakryté a v rúre udusiť do makka. Ako prilohu dáme zemiačky a môžeme dozdobiť zeleninkou.
Je to naozaj veľmi chutné jedlo, dúfam, že Vám bude chutiť tak ako mne. Odporúčam.
Dobrú chuť.
<< Taštičky z lístkového cesta plnené kyslou kapustou+salámovo-syrové+ovocné taštičky | REZNE NAOPAK | Makovo - jablkový zákusok >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (7.4.2012, 14:16)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Monika H. (jakubko) ID 17181, mimibazar.sk/jakubko (7.4.2012, 13:58)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Ludmila J. (01 Hrudka) ID 71994 (1.4.2009, 9:16)
Ja tam tu slaninku a cibuľu nedávam. A ani Wolčester a sójovú omáčku. Len koreniny, kečup, trocha horčice a tým to zalejem. Keď je to upečené na tanieri posypem to postrúhaným syrom. Mňamka
ODPOVEDAŤ
Stefan V. (vasi.stefan) ID 30878 (5.5.2008, 19:54)
Nemam nic proti tomu ale ja si myslim ze gramas by sa mohla udavat ked je to odskusane .A este k tomu kedy ma ist alebo kde kecup a horcica lebo v prisadoch je to napisane ale v postupe uz nie.

S pozdravom Stefan
ODPOVEDAŤ
Mária Z. (Cedraa) ID 146152 (3.10.2010, 11:15)
Štefan každý kto začína s varením to má ťažké a hlavne muž, neboj prídeš do toho. (L)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (maťa642) ID 145485 (3.10.2010, 11:07)
Stevo treba lepsie citat..a osobne si myslim za na taketo jednoduche jedlo netreba gramaz,,je to skor o tom,ako ma kto rad dochutene.. ,)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu