FOTORECEPT: Cícerovo-tuniakové fašírky
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
tuniak
200
g
sterilizovaný cícer
1
ks
vajce
1
hrnček
ovsené vločky
podľa chuti
soľ
podľa chuti
oregano
postup
1.
Rozmixujeme cícer, pridáme tuniak, vajce, vločky, soľ, oregano a poriadne rozmixujeme na hladkú hmotu.
2.
Vlhkými rukami vytvarujeme fašírky a na troche oleja z obidvoch strán vysmažíme.
3.
Priznám sa, dúfala som, že cícer fašírky udrží pohromade a nebudem musieť pridávať múku, či vločky. V koláčoch dokáže cícer nahradiť múku, tu sa mu to nepodarilo, fašírky sa rozpadli, vločky sú potrebné.
4.
Podávame so zeleninkou, prípadne so zemiakmi.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.