Kakaová roláda so šľahačkou
stredná
náročnosť
ingrediencie
3
ks
vajce
80
g
práškový cukor
80
g
hrubá múka
20
g
kakao
Plnka
2
dl
šľahačka
30
g
práškový cukor
postup
1.
Žĺtky vymiešame s polovicou cukru a primiešame tuhý sneh ušľahaný z bielkov a druhej polovice cukru a múku, v ktorej sme rozmiešali preosiate kakao.
2.
Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech. Upečené dáme na papier, zvinieme a necháme vychladnúť, rozvinieme, potrieme plnkou a opäť zvinieme.
3.
Plnka: Dobre schladenú smotanu ušľaháme a primiešame cukor.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.