FOTORECEPT: Diviačie stehno so slaninou a cesnakom
220
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
diviačie stehno
50
g
údená slanina
3
strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
masť
200
ml
kyslá smotana
postup
Pochúťka z mladého diviaka.
1.
Mäso prešpikujeme údenou slaninou, osolíme, okoreníme a potrieme pretlačením cesnakom.
2.
Vložíme do pekáča vymasteného s masťou.
3.
Prikryjeme alobalom a pomaly pečieme do mäkka. Podlievame vodou. Ja som piekla 3 hodiny pri 180 st. C.
4.
Potom mäso polejeme kyslou smotanou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.