Nátierka z kuracieho mäsa
6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
pečené kuracie mäso
1
ks
cibuľa
40
g
maslo
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
bylinky na ozdobenie
postup
1.
Z mäsa odstránime kožu, najemno ho nasekáme alebo pomelieme a pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu. Maslo vymiešame do peny a pridáme doň mäso s cibuľou. Podľa chuti osolíme a okoreníme.
2.
Znovu dobre premiešame a necháme vychladnúť. Zmes natierame na krajčeky chleba alebo sendviča a zdobíme bylinkami.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.