Pridať recept

"Rizoto"

ingrediencie

podľa chuti
guľatozrnná ryža
podľa chuti
bravčová krkovička
podľa chuti
cibuľa
podľa chuti
mletá červená paprika
podľa chuti
korenie
podľa chuti
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mrazená zelenina

postup

Množstvo neviem presne, každý nech si prispôsobí podľa toho ako má rád.
Ryžu uvaríme podľa návodu. Na panvici rozpálime olej, opečieme nakrájanú cibuľku, pridáme nakrájané mäso na kocky, po chvíli pridáme mletú papriku, korenie, vodu a dusíme asi hodinu. Keď je mäso mäkké pridáme mrazenú zeleninu, povaríme asi 5 min, dochutíme soľou a zmiešame s uvarenou ryžou
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Odporúčania týkajúce sa oplachovania ryže pred varením sa najčastejšie uvádzajú v kulinárskom kontexte...