Nátierka zo sardiniek a majonézy
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
sardinky v oleji
300
g
šunka
5
ks
uvarené vajce natvrdo
2
ks
topený syr
1
ks
cibuľa
1
ks
sterilizovaná uhorka
1
ks
krémový syr
125
g
maslo
podľa chuti
majonéza
trochu
mlieko
trochu
olej
1
ks
citrón
podľa chuti
cukor
podľa chuti
soľ
postup
1.
Maslo so sardinkami a syrom vymiešame do peny, pridáme najemno pokrájanú šunku a vajcia. Dochutíme nadrobno pokrájanou uhorkou, cibuľou a soľou.
2.
Nakoniec do masy pridáme majonézu zmiešanú s krémovým syrom, mliekom, asi 3 lyžicami oleja a ochutenú citrónom, cukrom a soľou. Podávame na krajčekoch chleba alebo sendviča.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.