Nátierka z langúst a majonézy
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
langusta
150
g
varený zeler
2
ks
jablko
2
ks
natvrdo uvarené vajce
podľa chuti
majonéza
1
štipka
cukor
trochu
soľ
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Mäso vyberieme z konzervy, rozoberieme a nakrájame na menšie kúsky. Pridáme na drobné kocky nakrájaný zeler, jablká a vajcia. Všetko spojíme majonézou ochutenou cukrom, soľou a citrónovou šťavou alebo bielym vínom.
2.
Ak treba nátierku zriediť, môžeme použiť aj trošku vývaru z vareného zeleru. Podávame so slanými tyčinkami alebo s bielym pečivom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.