Bravčové karé s cibuľou
4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové karé
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
3
ks
cibuľa
50
g
slanina
trochu
olej
1
štipka
mletá rasca
trochu
hladká múka
200
ml
mäsový vývar
postup
1.
Bravčové karé umyjeme a osušíme. Dochutíme ho soľou, korením, mletou rascou a obalíme v hladkej múke. Mäso opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji v panvici. Potom ho vyberieme a udržiavame v teple.
2.
Vo výpeku opražíme na kolieska nakrájanú cibuľu a nadrobno nakrájanú slaninu. Pridáme naspäť opečené mäso, prilejeme mäsový vývar a prikryté dusíme na miernom ohni mäso domäkka.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.