Špenátová nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
čerstvý špenát
40
g
tuk
1
ks
cibuľa
podľa chuti
kyslá smotana
podľa chuti
sardelová pasta
podľa chuti
soľ
trochu
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Čerstvý, dôkladne umytý špenát povaríme v troške vody, scedíme, nasekáme a udusíme na tuku s nadrobno pokrájanou cibuľou. Pridáme 3 lyžice kyslej smotany, sardelovú pastu alebo kúsok mliečia z haringa.
2.
Podľa chuti osolíme a posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou. Natierame na suchý alebo opečený chlieb a môžme posypať pokrájanou cibuľou alebo strúhaným syrom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.