Baklažánová nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
postup
1.
Umyté baklažány upečieme v rúre. Občas ich obraciame, aby sa prepiekli zo všetkých strán. Vychladnuté rozkrojíme, semená vyberieme, šupku stiahneme a nadrobno pokrájanú dužinu dáme do misky.
2.
Paradajky sparíme, ošúpeme, roztlačíme vidličkou a spolu s cesnakom, rozotretým so soľou a olejom, primiešame k baklažánom. Dobre premiešame. Nátierku podávame na opečených okruštekoch sendviča. Nátierku môžeme podávať aj ako prílohu k pečeným mäsám alebo vareným zemiakom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.