Nátierka z majonézy, syra, jabĺk a zeleru
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
tvrdý syr
200
g
jablko
200
g
zeler
podľa chuti
majonéza
podľa chuti
soľ
trochu
kari korenie
podľa chuti
cesnaku
trochu
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Tvrdý syr, najlepšie eidam, najemno nastrúhame rovnako ako ošúpané jablká a dobre očistený zeler. Vložíme do misky, podľa chuti pridáme majonézu a dôkladne premiešame. Dochutíme soľou, kari korením a roztlačeným cesnakom aj s petržlenovou vňaťou.
2.
Servírujeme na krajčekoch sendviča alebo čierneho chleba.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.