FOTORECEPT: Kakaový medovník s kokosom
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
vajce
150
g
cukor práškový
4
PL
med
200
g
polohrubá múka
100
g
strúhaný kokos
1
ks
vanilkový cukor Dr Oetker
2
PL
kakao
1/2
ks
kypriaci prášok Dr Oetker
zálievka
1
dl
voda
5
dkg
maslo Palmarin
150
g
kryštálový cukor
2,5
PL
kakao
podľa chuti
rum
čokoládová poleva
postup
5.
a pridám do vyšľahaných vajec,zľahká premiešam,
6.
a vylejem na plech vyložený papierom.Upečiem.
7.
Z upečeného a vychladnutého papier stiahnem a na vrchnej strane popichám husto vidličkou.
8.
Pripravím si sirup na zálievku koláča tak,že si cukor rozvarím vo vode,
9.
do horúceho pridám maslo,rum a kakao a miešam,kým sa v sirupe nerozpustí.
10.
Potom celý koláč rovnomerne sirupom polejem.Nechám troška zaschnúť
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.