Domáce gaštanové pyré
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
gaštan
podľa chuti
šľahačka na ozdobenie
podľa chuti
práškový cukor
postup
1.
Umyté gaštany narežeme na vydutej strane, poukladáme na plech postriekaný vodou a pečieme v mierne vyhriatej rúre asi 20 min.
2.
Ošúpané gaštany uvaríme vo vode do mäkka, scedíme a pretrieme cez sito alebo pretlačíme. Podľa chuti môžme pridať práškový cukor.
3.
Podávame ako dezert ozdobený šľahačkou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.