Makrónová zmes
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
horká čokoláda
125
g
posekané mandle
125
g
posekané orechy
4
ks
vaječný bielok
200
g
práškový cukor
trochu
mletá škorica
postup
1.
Čokoládu postrúhame a premiešame s posekanými mandľami a orechmi. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, po troche doň zašľaháme cukor a mletú škoricu a nakoniec primiešame čokoládovo-orechovú zmes.
2.
Zmesou môžeme polievať koláče alebo zákusky, ale výborná je aj "iba tak", keď sa dá stuhnúť do mištičiek.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.