Dezert z bielej čokolády
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
biela čokoláda
2
ks
vaječný žĺtok
250
g
práškový cukor
2
ks
šľahačková smotana
1
balíček
stužovač šľahačky
2
PL
rum
25
g
tmavá čokoláda
postup
1.
Bielu čokoládu pokrájame na malé kúsky a roztopíme ju vo vodnom kúpeli. Žĺtky vymiešame s cukrom do peny a zmiešame s roztopenou čokoládou. Nakoniec primiešame šľahačku ušľahanú so stužovačom a rum.
2.
Zmes rozdelíme do pohárov alebo misiek a dáme do chladničky vychladnúť. Pred podávaním vyklopíme na tanieriky a polejeme roztopenou tmavou čokoládou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.