FOTORECEPT: Rizoto
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
mäso z lopatky
1
ks
cibuľa väčšia
1
PL
bravčová masť
soľ
mleté čierne korenie
2
strúčiky
cesnaku
črvena paprika mletá
400
g
ryža
mrkva
hrášk
sterilizovaná kukurica
postup
Na rizoto používam mäsko hlavne z lopatky, či bravčové alebo hovädzie.
6.
Medzi tým si na troche oleja opražím ryžu do sklovitá,troška ju osolím./ryžu si vždy dám do hrnčeka,lebo potom sa mi lepšie pridáva voda./
11.
a aj so šťavou pridám k ryži,zamiešam a nechám ešte aspoň10 min na miernom ohni variť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.