Višne v cukre
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
višne
1,5
kg
kryštálový cukor
postup
1.
Úplne zrelé višne umyjeme, scedíme ich, očistíme ich od nečistôt a kôstok, vkladáme ich do čistých suchých fliaš a každý rad zasypeme kryštálovým cukrom. Na 1 kg plodov pridávame 1,5 kg cukru.
2.
Pri rozpúšťaní cukru sa objem celého obsahu fľaše zmenší, preto po týždni fľaše dopĺňame višňami a cukrom, zakrývame celofánovým papierom a uskladňujeme na vlhkom studenom mieste.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.