Mrazené egreše
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
egreše
postup
1.
Plody najprv umyjeme v studenej vode, potom ich odstopkujeme a odstránime z nich okvetie. Na mrazenie sa používajú úplne zrelé plody menšej veľkosti. Najčastejšie sa však používajú dobre vyfarbené(červené, žlté) odrody egrešov.
2.
Vytriedené a upravené plody naplníme do obalov na suché balenie. Po zabalení egreše hneď mrazíme. Mrazené egreše v domácnosti použijeme do múčnikov, kompótov a ovocných pohárov.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.