Pridať recept

Repa s kapustou a cibuľou

ingrediencie

1 kg
červená repa
1 kg
kapusta biela hlávková
200 g
cibuľa
250 ml
ocot
2 PL
soľ
1/2 PL
cukor

postup

1.
Repu poriadne umyjeme a uvaríme. Za približne 30 minút ju scedíme, necháme vychladnúť a nahrubo nastrúhame.
 
2.
Kapustu očistíme a nakrájame na tenké rezance spolu s cibuľou. Kapustu a cibuľu zmiešame a povaríme z náleve z vody, cukru, octu, soli približne 5 minút.
3.
Potom primiešame nastrúhanú repu a horúcu zmes plníme do čistých sklenených pohárov. Sterilizujeme pri teplote 80°C približne 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
cviklové recepty
Najlepšie zdravé recepty z cvikly
Červenú repu môžete zavárať, variť alebo upiecť v rúre. Pripraviť si z nej chutný koláč, skvelý nápoj...
Vynikajúce šaláty z cvikly pre štíhly pás: Extra recepty, ktoré dajú vaše telo do poriadku a zbavia vás zbytočných kíl
Vynikajúce šaláty z cvikly pre štíhly pás: Extra recepty, ktoré dajú vaše telo do poriadku a zbavia vás zbytočných kíl
Cvikla je lacná, dostupná, super zdravá zelenina, ktorá už dávno mala prerásť tieň zaváranej prílohy. Poďte...