Repa s kapustou a cibuľou
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
červená repa
1
kg
kapusta biela hlávková
200
g
cibuľa
250
ml
ocot
2
PL
soľ
1/2
PL
cukor
postup
1.
Repu poriadne umyjeme a uvaríme. Za približne 30 minút ju scedíme, necháme vychladnúť a nahrubo nastrúhame.
2.
Kapustu očistíme a nakrájame na tenké rezance spolu s cibuľou. Kapustu a cibuľu zmiešame a povaríme z náleve z vody, cukru, octu, soli približne 5 minút.
3.
Potom primiešame nastrúhanú repu a horúcu zmes plníme do čistých sklenených pohárov. Sterilizujeme pri teplote 80°C približne 20 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.