Pridať recept

Nátierka z údeného mäsa

ingrediencie

100 g
jemný tvaroh
200 g
varené údené mäso
trochu
strúhaný chren
podľa chuti
soľ

postup

1.

V mise zmiešame jemný tvaroh s nadrobno pokrájaným alebo zomletým údeným mäsom.

 
2.

Hotovú nátierku ochutíme strúhaným chrenom a podľa chuti posolíme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Je ľahko stráviteľná a plná antioxidantov. Je škoda, že ju jeme len zriedkavo!
Je ľahko stráviteľná a plná antioxidantov. Je škoda, že ju jeme len zriedkavo! Spomaľuje starnutie, podporuje trávenie a zasýti na dlhý čas
V Taliansku sa konzumuje so syrom a omáčkami, v Strednej a Južnej Amerike sa používa na výrobu tortilly...
TOP
Marinované bravčové mäso
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Ako dosiahnuť jemné, chutné a zároveň šťavnaté mäso? Tajomstvo spočíva v marináde s jednou nezvyčajnou...
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Rybacia nátierka ešte nikdy nebola chutnejšia. Stačí urobiť len jednu malú zmenu v recepte. Bude zamatovo...
Odborník na skladovanie vajec: Tieto informácie vás možno prekvapia
Odborník na skladovanie vajec. Tieto informácie vás možno prekvapia
Mali by sa skladovať v chlade, ale v obchodoch ich nájdeme aj na paletách medzi regálmi. V každej chladničke je...
Tvarohová nátierka
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...
TOP
Kurací vývar
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Zasýti, zahreje, dodá cenné živiny, chutí výborne a väčšina z nás si bez neho nedeľný obed nevie ani len...