Pálivá praženica
1
porcia
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
vajce
1
ks
červená paprika
1
zväzok
jarná cibuľka
2
ks
paradajka
soľ
mleté čierne korenie
drvená rasca
chilli omáčka
petržlenová vňať
postup
1.
Na oleji speníme očistenú na kolieska pokrájanú mladú cibuľku. Pridáme čilli omáčku, očistenú pokrájanú papriku, osolíme, okoreníme a krátko podusíme.
2.
Potom pridáme pokrájané rajčiaky, rascu, premiešame a udusíme do mäkka.
3.
Do základu vylejeme rozšľahané vajcia a za stáleho miešania necháme stuhnúť. Dozdobíme pokrajanou cibuľkou a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.