Bravčové mäso s fazuľovými strukmi
stredná
náročnosť
ingrediencie
3
PL
masť
1
ks
cibuľa
400
g
bravčové pliecko
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
2
strúčiky
cesnaku
200
g
fazuľový struk
postup
1.
Na rozohriatej masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, posolíme, okoreníme, ochutíme prelisovaným cesnakom a opražíme. Podľa potreby podlejeme vodou a dusíme takmer domäkka.
2.
Pridáme pokrájané fazuľové struky a vo vlastnej šťave dodusíme domäkka.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.