Griláž
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
margarín
180
g
kryštálový cukor
1
balíček
Vanilínový cukor Dr.Oetker
200
g
orechy
1
ks
Salko
1
balíček
tortové oplátky
postup
1.
Časť orechov pomelieme a časť posekáme na menšie kúsky. Z cukru urobíme karamel. K tomu pridáme rozpustený margarín a miešame. K tejto hmote ešte dodáme salko a všetko pekne spojíme miešaním.
2.
Prisypeme orechy a miešame až do zhustnutia. Ešte teplú hmotu natrieme na tortové oplátky a pistup opakujeme, až kým neminieme materiál. Hotové plátky potom zaťažíme plechom na 24 hod. Po odstátí narežeme na obdĺžniky a podávame
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.