Pridať recept

Pivná omáčka na grilovanie

ingrediencie

1,5 hrnčeky
svetlé pivo
1/2 hrnček
čili omáčka
1/2 hrnček
hnedý cukor
2 PL
červený vínny ocot
1 PL
worčestrová omáčka
1 PL
med
1 strúčik
cesnaku
1 KL
soľ

postup

1.
Najskôr v hrnci zohrejeme pivo s prelisovaným cesnakom. Potom pridáme čili omáčku, hnedý cukor, vínny ocot, worčestrovú omáčku, med a soľ. Omáčku poriadne premiešame a privedieme k varu.
 
2.
Necháme ju na miernom ohni variť približne 20 minút, aby znížila svoj objem o polovicu. Omáčku už len necháme vychladnúť a používame ju pri grilovaní mäsa.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať