Vyprážaný čierny koreň
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
uvarený čierny koreň
Cestíčko:
200
g
hladká múka
120
ml
mlieko
podľa chuti
soľ
1
ks
bielok
1
PL
olej
trochu
olej na vyprážanie
postup
1.
Čierny koreň pokrájame. Z múky, mlieka a soli pripravíme redšie cestíčko, nechám ho odstáť a potom doň vmiešame tuhý sneh a olej.
2.
Obalíme ho v cestíčku a vyprážame v rozohriatom oleji dozlatista. Upražený čierny koreň ukladáme na papierové obrúsky, aby sa zbavili nadbytočného tuku.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.